CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Isnin, 26 November 2012

Kek Air Terjun / Waterfall Cake

Kek Air Terjun / Waterfall Cake -Dalam menghasilkan kek 3D, banyak bahan yang obie suka menggunakannya seperti coklat farrerro rocher, marshmallow pelbagai perisa ,coklat m&m , Coklat wafer , Jelly beans , Coklat ganache menggunakan dark coklat coins yang berkualiti ( tiada lemak ) dan royal icing . Kesemua bahan ini didalam kek 3D disaluti dengan fondant handmade yang lembut dan gumpaste untuk membentuk figura.
Kek Air Terjun / Waterfall Cake -merupakan Kek Vanilla Butter Poppy Seed dan disaluti chocolate Ganache juga bahan-bahan eksklusif diatas.
Untuk tempahan hubungi Hotline 0127144840
Apabila sesuatu hasil seni dihasilkan dengan sepenuh jiwa..sepenuh kasih sayang Insyaallah ianya akan memberi impak yang baik kepada yang melihat dan merasa walaupun hasil seni itu kecil dan tidaklah seberapa yang boleh dibanggakan, dengan harapan Kek 3D dapat diterima oleh masyarakat seperti kek-kek yang lain.Obie akan menceritakan apa sebenarnya yang dimaksudkan kek 3D apa itu 3D,semuanya akan obie kongsi bersama dalam blog ini, dilain hari ok. terima kasih kerana mengikuti perkembangan obie dan kek 3D Untuk tempahan peribadi dan sebagainya boleh hubungi Hotline : 0127144840

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign